måndag 29 juni 2015

Offline BingoMellan varven kan det vara omväxlande att gå offline och spela bingo på traditionellt vis!

Tur spelar en stor roll i vem som vinner på Bingo. Erfarna bingospelare vet ändå att det finns många sätt att öka möjligheten till framgång. Följande är några av de bästa Bingo tipsen som jag samlat in från vinnande spelare. Deras framgångsrecept varierar ganska mycket, men en sak som nästan alla veteraner från bingohallarna enas om är detta: ha kul. Det är omöjligt att "förlora" om man verkligen tycker om spelet.

Kom i tid

Den som kommer till Bingohallen först får de bästa platserna. En tidig ankomst garanterar en plats i favorithörnan. Genom att vara bland de första att anlända blir det också tid för att umgås innan spelet drar igång.

Undvik att spela om det är knökfullt.

Det är lättare att vinna med mindre konkurrens. Från en odds synvinkel är möjligheten att vinna som störst när antal deltagare är minst. Att välja att spela när det är färre i rummet är en strategi som många vinnare skriver under på, det är bäst att undvika kaoset i en fullsatt hall.

Välj rätt spel

Många spelare har en förkärlek för traditionella 90-bollars Bingo eftersom det finns tre sätt att vinna. Andra gillar mönsterbingo eftersom förstapriset är större. Vilket spel som är det rätta valet är en fråga om tycke och smak, potentiell utbetalning, oddsen för att vinna, och erfarenhet. Spela aldrig ett spel där reglerna är oklara.

Satsa på dyrare bingobrickor

Inte alla är överens om detta, men det är förvisso sant att dyrare brickor ger högre utdelning. Tricket är att köpa på en nivå som passar den egna plånboken. Köp så dyra brickor som möjligt utan att kraftigt begränsa antalet som kan köpas eller deltagande över tid.

Köp färre brickor

Tvärtemot vad många tror är att köpa fler brickor inte alltid det säkraste sättet att vinna. För det första, det kostar mer att komma över den vinnande brickan eftersom den finansieras av alla de brickor som inte gav något. För det andra, såvida inte spelaren är mycket bra på att hantera korten är chansen stor att du missar några nummer vilket gör att sannolikheten att vinna faktiskt minskar. Håll antalet brickor som spelas på en nivå som lätt kan kontrolleras.

Leta efter bonusbollar

En del bingospel har "bonus bollar" som kan ge speciella priser eller dubbla vinsten om de blir en del av en rad eller mönster. Bra spelare är uppmärksamma på sådana möjligheter och väljer spel och extra brickor baserat på så höga utbetalningarna som möjligt.

Vara en god granne

Att vara artig, inte skrika, klaga eller vara utagerande och observera etikettsreglerna är ett minimum. Vinnande spelare ger ofta lyckopengar från sina prispengar åt sina grannar eller köper dem en bricka eller två.

Erfarenhet räknas

Den som ägnar sig åt en regelbunden aktivitet bir bättre på den, det gäller även Bingo. Undvik snabbspel tills du har full kläm på standardbingo. Spela flera sessioner istället för att spela fler brickor per session. Försök att vara social, prata med andra spelare, få tips från dem och dela erfarenheter. Lärandet sker på många nivåer.

Läs recensioner

Detta gäller främst för online bingorum än faktiska bingohallar. När du väljer en plats för att spela Bingo på Internet, göra lite forskning först. Många webbplatser har utmärkt rykte för rent spel, snabba utbetalningar och lätthet att ta ut vinster. Andra har flaggats som suspekta. Detta är inte ett beslut som bör lämnas åt slumpen. Det finns hundratals online bingorum. Välj ett som ger en verklig chans att vinna och ha roligt.

En ny uppstickare bland svenska bingosajter som snabbt blivit populär är Lysande Bingo - de ger både en startpeng och bra bonus.
Beskrivning: http://www.microsofttranslator.com/static/220107/img/tooltip_logo.gifBeskrivning: http://www.microsofttranslator.com/static/220107/img/tooltip_close.gif
Original
It is impossible to “lose” if one really enjoys the game.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar